Nejnovější recenze ze sekce Bylinné čaje
velmi chutný
Výborný čaj a příjemnou chgutí i vůní.
- jako jediný čaj pro těhotné, který fungoval tak, že jsem pozorovala podporu v tvorbě mléka. Nalitá prsa do dalšího kojení. Čaj od pana Váni, Lerosu jsem pila myslím zbytečně.
- Celkem dobrý
Již jsem tento čaj užívala
- velmi příjemná chuť
velmi příjemná chuť
chutny caj
Chutná výborně, jeden z nejlepších čajů pro kojící maminky.
dobře, že jsou na trhu byliny v biokvlitě
- Opravdu bombastický čaj!
Mám odzkoušeno hodně čajů od firmy Biogena a tento patří k těm top :-)
- nebylo pro mne, ale maminka je spokojená
Produkt byl mamince doporučen homeopatem, je s ním velmi spokojená, užívá pravidelně.
Příjemná chuť, lze pít celý den.
- Chuťově velice příjemný. Ještě, aby měl ty účinky, které má mít.
Čaj mám poprvé a překvapila mě velice lahodná chuť. Pokud bude mít i ty účinky, které jsou v popisu, tak to bude úplně super.
- Větší balení = nižší cena
Bylinky nikde v lékárnách nemají asi aby prodali více těch v tekutém stavu. My jsme zvyklí si bylinky nakládat sami. Proto děkuji obchodům, které je mají v nabídce.
- Chuťově dobrý.
- Příznivá cena.
- Nic.
Dobrý čaj.
- Výborná chuť máty.
Výborný, skvěle chutná po mátě.
- pro produk jsem ze rozhodla na základě resenzí
je doporučován na jaterní problémy
dosud tento produk užívám a již jsem zaznamenala ústup bolesti na pravé stravě pod žebry
nevím jestli je vhodný pro osoby s vyšším tlakem kvůli alkoholu
užívání produktu je jednoduché
na jaterní problémy ho vřeledoporučuji
- pomáhá
- chutná (tedy aspoň mě)
- dá se sehnat v supermarketu
- cena se mi zdá celkem vysoká
Tenhle čaj je dobré mít doma, když vás náhodou začne bolet žaludek, tak pití tohoto čaje opravdu rychle uleví. Je třeba si ale dávat pozor na další stravování a chvíli nechat žaludek odpočinout od nějakých těžších jídel (někdy stačí chvilka, někdy déle, záleží od čeho vás žaludek bolí). Nicméně čaj je supr. Trochu pomáhá mátový, který si dám, když tenhle čaj zrovna nemám, ale tento je lepší. Ale asi by šla sehnat i levnější varianta.
- kvalita
- nepraktická gramáž (malá nebo velká)
výborná máta, piji ji docela často
Kamarádce vyhovuje, mně nechutná. Je to individuální.
doporučuji, příjemná chuť